середу, 12 квітня 2023 р.

Третій день навчання координаторів Хабів цифрової освіти Волині


 Сьогодні навчання координаторів Хабів цифрової освіти Волині продовжилося. Тренерка навчання, завідувачка науково-методичного відділу Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Наталія Харчук ознайомила учасників занять з темою «Комунікуємо ефективно».

Говорили про важливість ефективної комунікації для діяльності Хабів цифрової освіти: RP-кампанію, її етапи, критерії оцінки, комунікацію з цільовою аудиторією Хабу цифрової освіти, визначення каналів поширення інформації, інформаційні приводи, цільову аудиторію, ключові повідомлення.


Розглянули ключові моменти співпраці з медіа: як будувати ефективні відносини з журналістами, як розповідати так, щоб тебе почули, як писати так, щоб тебе читали. На прикладах успішної роботи бібліотечних установ Волині ознайомилися з історіями їх успіху, що є важливою складовою ефективної комунікації Хабу цифрової освіти у бібліотеці.

Теоретичний матеріал закріпили практичними завданнями на цифровій інтерактивній дошці Jamboard та складанням прес-релізів.

Немає коментарів:

Дописати коментар