понеділок, 10 квітня 2023 р.

Перший день навчання координаторів Хабів цифрової освіти Волині

 

10 квітня 2023 року розпочалося   навчання першої групи координаторів Хабів цифрової освіти Волинської області в межах проєкту «Розвиток спроможності бібліотек-Хабів цифрової освіти», який реалізується ВГО Українська бібліотечна асоціація спільно з проєктом «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні» (Проєкт підтримки Дія), що впроваджується Програмою розвитку ООН в Україні за підтримки Швеції у 2021-2023 рр.

Учасників онлайнового тренінгу привітали Ярослава Сошинська, кандидат історичних наук, доцент, виконавча директорка ВГО Українська бібліотечна асоціація та Світлана Моісєєва, директорка Луганської обласної універсальної наукової бібліотеки, віцепрезидентка ВГО Українська бібліотечна асоціація. 


Також з вітальним словом до учасників навчання звернулася заступниця директорки з інформаційних технологій Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Наталія Рибачук.



В перший день навчання відбулося знайомство учасників занять з тренерами – Наталією Харчук, завідувачкою науково-методичного відділу  та Софією Ворожейкіною, завідувачкою відділу автоматизації та комп’ютерних бібліотечних технологій Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки. 



Бібліотечні працівники ознайомилися з загальною інформацією про проєкт, розглянули питання – з чого почати створення Хаба цифрової освіти та нормативні документи, в яких регламентується напрям роботи – цифрова освіта, виконували та обговорювали практичні завдання.


Немає коментарів:

Дописати коментар