вівторок, 26 грудня 2023 р.

Функціонування методичної служби головної книгозбірні Волині в умовах війни

 Повномасштабна війна в Україні та запровадження воєнного стану на всій її території внесли кардинальні зміни і спричинили переформатування методичної діяльності Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки. Її планомірно спрямовано на поліпшення обслуговування користувачів, інформаційної діяльності, виявлення, узагальнення і впровадження кращого досвіду та підвищення фахового рівня бібліотечних працівників публічних бібліотек територіальних громад області. Науково-методичний відділ в умовах війни з публічними бібліотеками в основному працює онлайн, організовує та проводить заходи з підвищення фахового рівня бібліотекарів області на платформах Google Meet та Zoom.

Про методичну діяльність головної книгозбірні Волині читайте у розділі «Сторінка фахівця» всеукраїнського науково-виробничого журналу «Бібліотечна планета» 4/2023, який нещодавно вийшов друком. Автор публікації «Функціонування методичної служби головної книгозбірні Волині в умовах війни» – завідувач науково-методичного відділу Наталія Харчук. 

Детально ознайомитися із змістом журналу «Бібліотечна планета» №4/2023 можна в науково-методичному відділі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки та на сайті Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого.


Немає коментарів:

Дописати коментар