понеділок, 17 травня 2021 р.

Піар-технології для бібліотек

Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки уже чотири роки поспіль є активним учасником міжнародного проєкту ПУЛЬС «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який упроваджує Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з IREX/ Україна за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

В рамках проєкту при бібліотеці створений та успішно працює  Піар-клуб бібліотек ОТГ Волині. Його основна мета – інформувати громадян про особливості місцевого самоврядування, налагоджувати співпрацю з владою, розробляти дієві підходи в залученні активних громадян до розвитку громад та ухвалення рішень на місцях. 

Про роботу Піар-клубу бібліотек ОТГ Волині розповіла завідувачка науково-методичного відділу Наталія Харчук під час проведення тренінгу «Піар-технології для бібліотек», який відбувся 17 травня в тренінговому центрі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки для бібліотечних працівників Луцької міської територіальної громади.

Немає коментарів:

Дописати коментар