четвер, 27 серпня 2020 р.

Конкурс фотографій від Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації

 

 Незважаючи на карантинні умови роботи бібліотек, Молодіжна секція Української бібліотечної асоціації проводить цьогорічний конкурс фотографій на тему - «Книжкові герої серед нас». Якщо у вас є книжковий фаворит, або улюблений казковий герой! Надсилайте фотографії, зроблені в бібліотеці чи під час бібліотечних заходів, які демонструють вашого улюбленого книжкового героя.                                                                  (https://www.facebook.com/media/set/vanity=MolodUBA&set=a.3452668574753395)

ГОЛОВНА УМОВА – Ви  та книга маєте бути присутнім на фотографії.

ПРАВИЛА ФОТОКОНКУРСУ:

1. Кожна робота приймається в електронному вигляді у форматі JPEG, мінімальний розмір фото від 800 Кб. Файли необхідно надсилати на електронну адресу керівника проекту Ірині Назаровій (Костопільська централізована система публічно-шкільних бібліотек) irunanazarova@gmail.com.

2. Кількість робіт від одного учасника – не більше 3-х (трьох).

3. Участь у конкурсі можуть взяти тільки дійсні члени УБА віком до 35 років.

4. Термін закінчення прийому робіт – 31 серпня 2020 року.

5. Окрім фото необхідно надіслати інформацію про учасника конкурсу: ПІБ, номер членського квитка УБА, місце роботи, посада, контактний телефон, e-mail.

6. Зазначте тему фотосесії, напишіть, якого книжкового героя ви представляєте, а також автора і назву книги.

7. Пам'ятайте про авторські права! (обов’язково вкажіть ім’я автора фото)

Фотороботи, які пройдуть попередню модерацію, будуть доступні для всіх на сторінці МС УБА у Facebook, де відповідно буде відбуватись відкрите голосування. Обиратиметься три фото, що стануть переможцями у конкурсі і отримають цінні призи від МС УБА. Також традиційно, 12 фото адміністрація секції відбере для створення календаря.

Визначення переможців конкурсу відбудеться в період з 1 вересня по 15 вересня 2020 (включно).

Організатори мають право використовувати отримані на конкурс роботи з метою популяризації інших проектів Молодіжної секції УБА та створення фотобанку Секції.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар