понеділок, 25 лютого 2019 р.

Видавнича діяльність науково-методичного відділу






2018 рік ознаменувався цілою низкою ювілеїв видатних волинян та знаменних для волинської землі дат. Працівниками науково-методичного відділу підготовлено ряд методико-бібліографічних матеріалів для відзначення цих подій.
На відзначення 80-річчя від дня народження А. М. Пашкевича – видатного українського хорового диригента, композитора, народного артиста України – пропонуємо вашій увазі методико-бібліографічні матеріали «Родом з маминої пісні», які включають сценарій літературного вечора «Він піснею злетів у небеса» та план книжкової виставки «Творець калинових пісень».
На відзначення 60-річчя від дня народження І. Е. Ольшевського пропонуємо вашій увазі методико-бібліографічні матеріали «Багатогранність таланту Ігоря Ольшевського», які включають сценарій літературного вечора «Я гортаю століть сторінки» та план книжкової виставки «Інтелектуал з родини інтелектуалів».
На відзначення 55-річчя від дня народження С. С. Бусел-Костюк –української поетеси, журналіста, педагога, громадського діяча пропонуємо вашій увазі методико-бібліографічні матеріали «Босоніж пішла у небо», які включають сценарій літературного вечора «І сповідь, і молитва, і пісня…» та план книжкової виставки «…Пісні і вірші – як сіль молитви. Знайдуть опісля на полі битви…».
На відзначення 225-річчя від дня народження Еви Фелінської – волинської письменниці, активної учасниці народно-демократичного руху – пропонуємо вашій увазі методико-бібліографічні матеріали «Ева Фелінська – патріотка, матір, письменниця», які включають сценарій літературного вечора «Волинськими стежками Еви Фелінської» та план книжкової виставки «Ева Фелінська: доля і творчість».
На відзначення 75-річчя від часу створення вояками УПА на території Волині Колківської республіки підготовлені методико-бібліографічні матеріали «Краплина історії: Колківська Повстанська  Республіка», які включають сценарій літературного вечора «А за тую волю золотую.. » та план книжкової виставки «Виборем вільну соборну державу  і станем взірцем для нових поколінь!».
Доступ до повнотекстового варіанту вищезгаданих матеріалів ви можете отримати у науково-методичному відділі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки.








Немає коментарів:

Дописати коментар