середу, 25 жовтня 2023 р.

Обласний семінар керівників публічних бібліотек

 «Публічні бібліотеки Волині в умовах воєнного часу: регіональний аспект» – під такою назвою 25 жовтня 2023 року відбувся обласний семінар керівників бібліотек територіальних громад. Онлайн-захід організований науково-методичним відділом Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки на платформі Google Meet. До заходу долучилося більше 90 учасників з 54 територіальних громад Волині.

В ході проведення семінару говорили про консолідацію публічних бібліотек області в умовах воєнного часу, про співпрацю головної книгозбірні Волині з територіальними громадами, ділилися досвідом роботи.

Про цифрову компетентність бібліотечних фахівців в умовах цифрової трансформації розповіла заступник директора з інформаційних технологій Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки Наталія Рибачук.







Тему «Робота з молоддю: тенденції, що формують майбутнє» розкрила т.в.о. директора Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Алла Єфремова. 




Про досягнення, традиції та нові вектори розвитку методичної діяльності головної книгозбірні Волині в реаліях воєнного часу присутніх ознайомила завідувач науково-методичного відділу Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки Наталія Харчук.









Марія Ленартович, завідувач організаційно-методичного відділу обласної бібліотеки для дітей здійснила аналіз діяльності бібліотек для дітей Волині в контексті трансформації бібліотечних послуг, їх участь у всеукраїнських та обласних конкурсах. 


На завершення заходу завідувач бібліотеки-філії №10 Луцької міської ЦБС Надія Чміль поділилася досвідом роботи книгозбірні в умовах війни. 




Підбила підсумки семінару заступник директора з питань інформатизації Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки Наталія Рибачук, яка і модерувала онлайн-захід.

Немає коментарів:

Дописати коментар