неділю, 19 лютого 2023 р.

Проєктна діяльність науково-методичного відділу

 

У 2023 році науково-методичний відділ продовжує організовувати заходи щодо підвищення професійного рівня бібліотечних працівників публічних бібліотек Волині. З цією метою будуть діяти такі проєкти:

«СУЧАСНА ПУБЛІЧНА БІБЛІОТЕКА: ДІАЛОГ У КОЛІ ОДНОДУМЦІВ»

Мета: створення відкритої онлайн-платформи для обміну професійними думками з керівниками  структурних підрозділів та бібліотечних установ територіальних громад області. Проведення онлайн-спілкування  відповідно до графіку та обговорення актуальних питань функціонування бібліотек у громаді, недопущення їх  ліквідації чи реорганізації.

«ЯКІСНІ  БІБЛІОТЕЧНІ ПОСЛУГИ – ЖИТЕЛЯМ ГРОМАД ВОЛИНІ»

Мета: модернізація змісту діяльності бібліотечних установ для надання жителям громад Волині якісних бібліотечних послуг. Виїзди в бібліотеки відповідно до плану, обстеження діяльності та надання фахової допомоги, навчання онлайн та офлайн в регіональному тренінговому центрі.

                            «БІБЛІОТЕКИ – ХАБИ ЦИФРОВОЇ ОСВІТИ»                                       (спільно з відділом автоматизації та комп’ютерних бібліотечних технологій)

Мета: підвищення рівня цифрової грамотності бібліотечних працівників області та оновлення реєстраційних даних бібліотек, що належать до мережі хабів цифрової освіти. Проведення анкетування на тему «Рівень цифрової компетентності бібліотечних працівників».

Немає коментарів:

Дописати коментар