середу, 30 червня 2021 р.

«Якісні бібліотечні послуги – жителям Боратинської громади»

Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки спільно з відділом культури та молодіжної політики Боратинської сільської ради започаткували новий проєкт «Якісні бібліотечні послуги  – жителям Боратинської громади». Мета проєкту: модернізація змісту діяльності бібліотечних установ для надання жителям Боратинської територіальної громади якісних бібліотечних послуг. З метою реалізації проєкту узгоджено напрямки роботи та план заходів, який включає заходи з підвищення фахового рівня працівників бібліотек, навчання їх сучасним знанням та навичкам, надання методичної та практичної допомоги.

 В рамках проєкту, 29 червня 2021 р. відбувся візит заступника директорки з наукової роботи Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки Євгенії Євтушок та завідувачки науково-методичного відділу Наталії Харчук в бібліотеки сіл Баківці, Г. Полонка, Городище, Коршів, Лаврів, Промінь, Ратнів з метою оцінки стану діяльності бібліотек Боратинської сільської ради.  


Проєкт дасть можливість реформувати та модернізувати бібліотечні установи задля перетворення їх на ефективні та сучасні центри розвитку громади для надання якісних бібліотечних послуг її жителям.  

Немає коментарів:

Дописати коментар