вівторок, 2 лютого 2021 р.

26 річниця Української бібліотечної асоціації

 

1 лютого 2021 року Українська бібліотечна асоціація відзначила 26 річницю свого дня народження «У тебе! У мене! У нас!». Святкування відбулося в онлайн форматі, до якого долучилися голова ГО «Волинське обласне відділення УБА» Лариса Назарчук, завідувачка науково-методичного відділу Наталія Харчук та провідний методист Євгенія Лисюк.

Святкування розпочалося ранковою кавою з президентами і членами Президії ВГО Українська бібліотечна асоціація, які відповідали на ряд поставлених питань, спілкувалися та ділилися емоціями.



   






                 

Відбулася квест-презентація сервісів на порталі ВГО Українська бібліотечна асоціація, який є інформаційним центром Асоціації і де розміщена уся корисна та актуальна інформацію. Під час квесту відбулося ознайомлення з найпопулярнішими сервісами, з матеріалами закритого розділу порталу, а ще були розіграні подарунки.

       Молодий бібліотекар року 2020 Жанна Ільїна поділиться напрацюваннями в онлайн-роботі з користувачами на прикладі Молодіжного центру «М-Формація» Бердичівської центральної міської бібліотеки (Житомирська обл.) під час майстер-класу «5 дієвих інструментів для інтерактиву в онлайні».

     Завершилося святкування вечіркою від Бібліотеки року 2020 «Zoom-Boom-Book».

Немає коментарів:

Дописати коментар