четвер, 25 червня 2020 р.

Інтерактивна онлайн-зустріч «Конституція України – основа демократії та прав людини»


25 червня  2020 року з нагоди 24-ої річниці прийняття Конституції України у Волинській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки відбулася інформаційно-правова година, учасниками якої в режимі онлайн були представники центральних районних, міських бібліотек, публічних бібліотек об’єднаних територіальних громад. 
До онлайн-зустрічі долучилися і працівники науково-методичного відділу головної книгозбірні. Всього було зареєстровано 23 віддалених користувачі.
Захід відбувся за участі регіонального представника Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області Любові Сітовської, регіонального координатора взаємодії з громадськістю Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Волинській області Віталія Єлова, старшого інспектора з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією у Волинській області) Управління дотримання прав людини Національної поліції України Наталії Бартошук, заступника начальника юридичного управління Волинського апарату ОДА Лілії Дробишинець, представника Луцького місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Ірини Кушпетюк.

Немає коментарів:

Дописати коментар