четвер, 30 квітня 2020 р.

Методисти рекомендують...


Пандемія COVID-19: нові формати діяльності бібліотек :  методичні рекомендації для бібліотек області з урахуванням міжнародного досвіду та рекомендацій Української бібліотечної асоціації / Волин. ДОУНБ ім. Олени Пчілки; уклад. Н. А. Харчук. – Луцьк, 2020. – 12 с. 
 Коронавірус вносить свої корективи не тільки в життя людей по всьому світу, але і в діяльність бібліотечних установ, які перейшли на віддалений режим роботи.  Бібліотеки стали використовувати такі форми та методи  діяльності, які дозволяють працювати дистанційно. Така відділена робота з використанням сучасних цифрових технологій стає для бібліотекарів нормою.
 Науково-методичний відділ Волинської ДОУНБ імені Олени Пчілки для бібліотечних працівників області підготував методичні рекомендації на тему: «Пандемія COVID-19: нові формати діяльності бібліотек» з урахуванням міжнародного досвіду та рекомендацій Української бібліотечної асоціації. Дане видання включає кращий досвід діяльності українських та зарубіжних бібліотек в умовах боротьби з COVID-19, перелік навчальних онлайн-курсів для бібліотекарів, поради щодо організації роботи після скасування заборони на бібліотечну діяльність після карантину та список інтернет-ресурсів.
Зібрані  поради, як працювати вдома і при цьому залишатися продуктивними, будуть корисні в професійній діяльності бібліотечним фахівцям.

Немає коментарів:

Дописати коментар