понеділок, 2 вересня 2024 р.

Новинки фахових періодичних видань

       Шановні колеги! Повідомляємо про надходження до науково-методичного відділу Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки нових фахових періодичних видань  за 2024 рік – «Бібліотечна планета» №1, 2 та «Бібліотечний вісник» №1, 2. 

«Бібліотечна планета» – щоквартальний науково-виробничий журнал. З даним часописом буде цікаво ознайомитись бібліотечним фахівцям, науковцям, аспірантам, студентам, викладачам, що займаються підготовкою бібліотечних та інформаційних працівників. Основні рубрики: «Колонка головного редактора», «З досвіду роботи», «Сторінка фахівця», «Проєктна діяльність», «Ювілеї та ювіляри» та інші.

«Бібліотечний вісник» – науково-теоретичний та практичний журнал  у галузі бібліотекознавства, бібліографознавства, документознавства та інформаційної діяльності. Тут можна ознайомитися з такими рубриками: «Бібліотеки у цифровому середовищі», «Наука та бібліртечна справа в умовах воєнного стану в Україні», «Історія бібліотечної справи і бібліотек», «Бібліотечні фонди і обслуговування користувачів»  та ін.

Запрошуємо до нашої бібліотеки ознайомитися із фаховими періодичними виданнями!

Немає коментарів:

Дописати коментар