четвер, 16 листопада 2017 р.

У Волинському РТЦ відбувся вебінар

15 листопада для бібліотечних працівників області був проведений вебінар на тему «Застосування інтерактивних форм і методів  соціокультурної роботи бібліотек». 

Перенасичення світового простору інформацією спричиняє й підвищення планки вимог до відбору інформації, її оброблення та своєчасного надання користувачам. А це, в свою чергу, спонукає бібліотеки змінювати технології обслуговування, зокрема впроваджувати інтерактивні форми роботи. 
Бібліотеки Волині є важливими інформаційними центрами у своїх регіонах, тож головним завданням є не тільки забезпечення вільного доступу до книжкових та електронних документів, але й створення комфортних умов для відвідувачів, сприяння соціокультурному розвитку регіону, популяризація його культурних та курортно-туристичних об’єктів. 


Нові сучасні послуги у соціокультурній діяльності це велика робота по впровадженню та випробуванню практикою інноваційних підходів до якісних змін у бібліотечній справі. 



З презентацією, яка була представлена на вебінарі, можна ознайомитися, перейшовши за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1WFBy3BW1ZNnjpXEW63yR4ndIgUDBiWq3/view?usp=sharing 

Немає коментарів:

Дописати коментар