середу, 13 липня 2016 р.

ІІ ШКОЛА ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

                                                        
     Другого дня учасники школи відвідали бібліотеки-філії сіл Ківерцівського району, а саме Липляни, Кульчин, Сокиричі, Озеро та Тростянець.

   Під час цих візитів, молоді бібліотекарі змогли запозичити низку цікавих ідей для впровадження їх у діяльність власних     книгозбірень, ознайомилися з роботою бібліотек, поспілкуватися та обмінятися досвідом. Також, відвідали храм у селі Тростянець та церковний музей, де мали змогу вклонитися чудотворній іконі Тростянецької Божої Матері. 
     У Ківерцівській центральній районній бібліотеці учасників вітали голова райдержадміністрації Недопад Григорій Вікторович, начальник управління культури Левчук Єлизавета Петрівна та директор районної централізованої бібліотечної системи Михальчук Любов Іллівна, яка виступила з презентацією про роботу центральної бібліотечної системи.

    Фінальним акордом стало вручення сертифікатів учасникам заходу від Волинської ДОУНБ   імені  Олени Пчілки та ВОВ УБА, підбиття підсумків роботи школи молодого бібліотекаря, та обмін враженнями  у Ківерцівській центральній районній бібліотеці. 



 



   










Немає коментарів:

Дописати коментар