вівторок, 1 липня 2014 р.

Школа молодого бібліотекаря «Професіоналізм + креативність = сучасний бібліотекар» (день другий)


Другий день навчання розпочався із зустрічі у Волинській обласній бібліотеці для дітей. Директор книгозбірні, поетеса Граніч Н.В. презентувала роботу із маленькими користувачами книгозбірні, методист Романюк О.В. розповіла про діяльність PR-офісу.
Гостинно відкрили двері для учасників школи книгозбірні Луцької районної ЦБС, гості мали можливість зустрітися з головами сільських рад та відвідати бібліотеки-філії сіл Боратин, Лище та Липини. Під час цих візитів, молоді бібліотекарі змогли запозичити низку цікавих ідей для впровадження їх у діяльність власних книгозбірень.
Молоді бібліотекарі провели опитування серед населення проте, якою має бути сучасна бібліотека, та які нові бібліотечні послуги необхідні користувачам, та мали можливість навчитися створювати мультимедійні презентації.
Пізнавальним стало відвідання Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка, де на малій сцені пройшла моно-вистава про життя і діяльність роду Гулаків-Артемовських.


 Волинська обласна бібліотека для дітей


Поїздка до бібліотек Луцької районної ЦБС

Бібліотека-філія села Боратин Луцької РЦБС



Бібліотека-філія села Лище Луцької РЦБС




Бібліотека-філія села Липини Луцької РЦБС



Створення мультимедійних презентацій. Волинський регіональний тренінговий центр


Волинський академічний обласний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка

Немає коментарів:

Дописати коментар