четвер, 22 червня 2023 р.

Реалізація проєкту "Сучасна публічна бібліотека: діалог у колі однодумців"

 22 червня 2023 року  науково-методичним відділом Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки організоване онлайн-спілкування з керівниками структурних підрозділів в сфері культури та керівниками бібліотечних установ Іваничівської, Колківської, Локачинської, Олицької, Ратнівської, Торчинської, Цуманської селищних громад. З представниками територіальних громад спілкувалися Наталія Граніч, т. в. о. директора обласної книгозбірні та Наталія Харчук, завідувачка науково-методичного відділу. Зустріч проводилася в межах реалізації проєкту «Сучасна публічна бібліотека: діалог у колі однодумців».


Мета проєкту: створення відкритої онлайн-платформи для обміну професійними думками з керівниками  структурних підрозділів та бібліотечних установ територіальних громад області. Проведення онлайн-спілкування  відповідно до графіку та обговорення актуальних питань функціонування бібліотек у громаді, недопущення їх  ліквідації чи реорганізації.

Обговорювалися  актуальні питання функціонування бібліотек у громадах: стан мережі бібліотечних установ, структурно-функціональні особливості діяльності бібліотек під час воєнного стану, комплектування та актуалізація бібліотечних фондів, кадрове забезпечення та професійний розвиток бібліотекарів. Також кожен учасник мав можливість висловити своє бачення подальшої діяльності бібліотечних установ в перспективі на майбутнє.


Захід проведений за технічної підтримки Софії Ворожейкіної, завідувачки відділу автоматизації та інформаційних технологій Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки.

Немає коментарів:

Дописати коментар