середу, 14 червня 2023 р.

Популяризація книги і читання у бібліотеці

14 червня 2023 року відбулося чергове заняття методичного онлайн-порадника «Радимо! Пропонуємо! Рекомендуємо!» на тему: «Популяризація книги і читання у бібліотеці», анонсований науково-методичним відділом Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки. Адже в системі цінностей сучасної людини читання займає вагоме місце, виступає засобом отримання знань, нової інформації, проведення дозвілля.

Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки визначає популяризацію книги та читання як одну із важливих складових діяльності закладу, а  відділ міського абонемента – один з основних, куди люди приходять за книгою, спілкуванням та отриманням необхідної інформації.                             

Заняття провела завідувачка відділу міського абонементу Оксана Ковальчук, яка розповіла про те, що працівники відділу активно працюють над пошуком нових форм популяризації книги та читання, розширенням кола партнерів, покращенням середовища та розвитком нових послуг. Ознайомила учасників з новим проєктом «Читачі рекомендують», метою якого є популяризація книг, як сучасних авторів так і письменників класичної літератури.


На завершення заходу, до якого долучилися 77 бібліотечних працівників публічних бібліотек територіальних громад Волині, завідувачка науково-методичного відділу Наталія Харчук  та завідувачка відділу міського абонементу Оксана Ковальчук відповіли на численні питання учасників.                                    Сподіваємося, що досвід роботи нашої книгозбірні розширить коло знань бібліотекарів області та спонукає до організації цікавих, ефективних форм роботи для жителів громад. 

Немає коментарів:

Дописати коментар