середу, 22 грудня 2021 р.

«Планово-звітна документація публічної бібліотеки. Бібліотеки Волині в ЕСМаР»

 

22 грудня 2021 року науково-методичним відділом Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки для керівників бібліотек територіальних громад області проведено семінар-практикум на тему: «Планово-звітна документація публічної бібліотеки. Бібліотеки Волині в ЕСМаР».  Захід відбувся в онлайн-форматі на платформі Google Meet, до якого приєдналося 92 бібліотечних працівників.

Відкрила практикум директорка Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки Людмила Стасюк, яка наголосила на перевагах та зручності електронної звітності бібліотечних установ. 








Про планування роботи науково-методичного відділу на 2022 рік, за результатами онлайнового опитування «Професійні потреби бібліотечних працівників області», присутніх ознайомила його завідувачка Наталія Харчук.





Головний методист Лариса Назарчук зупинилася на електронній звітності ЕСМаР та змінах в адресній частині бібліотечних установ області згідно нового адміністративно-територіального розмежування районів. Також під час роботи практикуму були розглянуті форми статистичної звітності №6-нк та №80-а-рвк та основні вимоги до їх заповнення. Практичні поради методистів дадуть можливість уникати помилок при їх заповненні. 

Підбиття підсумків семінару здійснила начальник відділу культури і мистецтв управління культури, з питань релігій та національностей  облдержадміністрації Ольга Купровська.

Немає коментарів:

Дописати коментар