понеділок, 25 лютого 2019 р.

Заходи науково-методичного відділу Волинської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки на 2019 рік

На допомогу професійному зростанню 
бібліотечних кадрів
- Проведення V заняття обласної школи молодого бібліотекаря (спільно з Громадською організацією «Волинське  обласне відділення Української бібліотечної асоціації») на тему: «Професіоналізм + креативність = сучасна бібліотека».
   - Проведення тренінгів у рамках школи професійної майстерності з питань реформування системи бібліотечних послуг в умовах ОТГ на базі Любомльської публічної бібліотеки Любомльської міської ради.
  - Проведення тренінгу бібліотекарів бібліотек ОТГ на  тему: «Проектна  діяльність  бібліотеки».
   - Проведення тренінгу бібліотекарів бібліотек ОТГ на  тему:  «Роль публічних бібліотек у розвитку електронного урядування».
- Проведення тренінгу для працівників бібліотек ОТГ на  тему: «Форми державної статистичної звітності бібліотечних закладів.  Бібліотеки ОТГ в ЕСМаР».
   - Проведення обласного семінару-практикуму бібліотекарів відповідальних за методичну роботу на тему: «Функціонування бібліотеки у сучасних реаліях»

Проведення вебінарів на теми:
   «Медіа та інформаційна грамотність в сучасній бібліотеці»
    «Бібліотеки і реалізація Цілей сталого розвитку ООН»
   «Реклама бібліотеки у соціальних мережах»

Видавнича діяльність
Підготувати і видати:
«Волинь бібліотечна в цифрах. 2018 рік»
методико-бібліографічні матеріали «Європейський з’їзд монархів 1429 року в Луцьку крізь призму століть» (з нагоди відзначення в області 590-річчя з’їзду Європейських монархів у місті Луцьку)
методико-бібліографічні матеріали «Як скрипка на скрижалях часу» (50-річчя від дня народження Андрія.  Криштáльського українського письменника і видавця)
методико-бібліографічні матеріали «Щоб мить увіковічнити у слові» (до відзначення 65-річчя від дня народження Олега Потурая, українського письменника)
методико-бібліографічні матеріали «Пекуча правда історії» (до Дня пам’яті українських жертв окупаційних режимів на території Волинської області)

Немає коментарів:

Дописати коментар