середу, 11 липня 2018 р.

Креативність та професіоналізм: у Луцьку навчалися бібліотекарі з усієї Волині


Десятки бібліотекарів з різних куточків Волині вдосконалювали свої навички на IV занятті Школи молодого бібліотекаря.

Її провели у Волинській обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки 11 липня. Школа молодого бібліотекаря була проведена за сприяння Громадської організації "Волинське обласне відділення Української бібліотечної асоціації".
У рамках навчання молоді працівники волинських бібліотек вчилися ефективно співпрацювати із медіа, активно вести сторінки у соціальних мережах, писати та презентувати грантові проекти, а також використовувати смарт-технології та організовувати цікаві заходи.
Для того, щоб ефективно розвивати бібліотеку в сучасному світі, буди цікавими та актуальними для людей, потрібно постійно вчитися і вдосконалюватися. Саме це основна мета IV Школи молодого бібліотекаря. Учасникам був запропонований цілий спектр тренінгів, майстер-класів. Методів написання бібліотечних проектів навчала заступник директора з наукової роботи бібліотеки Євгенія Євтушок, а про застосування смарт-технологій у бібліотеках повели мову працівники відділу автоматизації і комп’ютерних бібліотечних технологій Геннадій Солов’єнко та Тарас Махновець. «Життя бібліотеки – через об’єктив» –  таку назву мав майстер-клас від Павла Березюка, відомого на Волині та за її межами фотомитця.  Про діяльність нового креативного формування – піар-клубу бібліотек ОТГ Волині проінформувала Тетяна Грицюк, методист головної бібліотеки краю. Ми навчаємо наші команди ефективно працювати як всередині колективу, так і з журналістами, грантодавцями, користувачами.
Завершився перший день зустрічі культурними посиденьками, які передбачали ознайомлення з роботою дебатного клубу, техніками мехенді та йоги.

Немає коментарів:

Дописати коментар