пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

Обласний семінар методистів центральних районних (міських) бібліотек на тему «Роль методичної служби у сприянні інноваційному розвитку бібліотек»

11 листопада 2014 року на базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки пройшов обласний семінар методистів центральних районних (міських) бібліотек на тему «Роль методичної служби у сприянні інноваційному розвитку бібліотек». У семінарі взяла участь заступник начальника управління культури  облдержадміністрації Назаревич М.Р., яка у своїй доповіді окреслила основні аспекти діяльності книгозбірень. Перед присутніми виступила директор Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки Стасюк Л.А. Про популяризація інноваційних послуг у діяльності бібліотек області розповіла заступник директора з наукової роботи ОУНБ ім. Олени Пчілки Євтушок Є.О.  та навчання, як форму самовдосконалення бібліотечного фахівця – заступник директора з питань інформатизації Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки Рибачук Н.В. Учасники семінару переглянули також презентації завідувача науково-методичним відділу Волинської ОБЮ Прийми К.А. «Робота з юнацтвом : працювати у форматі сучасності»  та головного методиста науково-методичного відділу Волинської ДОУНБ ім. Олени Пчілки Кушнерик О.О. «Бібліотека і громада: грані співпраці». Надзвичайно цікавим був бліц-обмін з досвіду роботи бібліотек на різних рівнях їх діяльності.
    Учасники семінару завітали також до Волинської обласної бібліотеки для дітей де про напрямки, функції та форми методичної роботи бібліотек для дітей сьогодні розповіла завідувач організаційно-методичного відділу Волинської ОДБ Войтович Л.В. Про роботу піар-офісу та піар бібліотеки, як важливий засіб розвитку і формування позитивного іміджу в громаді дізналися від головного методиста організаційно-методичного відділу Волинської ОДБ Романюк О.В. Тренінг  «Казки з усього світу оживають у дитячих бібліотеках» провела провідний ібліотекар відділу читання та навчально-творчого розвитку підлітків  Волинської ОДБ Савула Т.Й.
Про семінар можна прочитати також: 
http://kkcrb.blogspot.com/p/blog-page_5.html






Немає коментарів:

Дописати коментар